Send oss en e-post!
Trykk på konvolutten.
..

Psykomotorisk fysioterapi er et nytt tilbud
Psykomotorisk fysioterapi retter seg mot bevisstgjøring og endring av spenningstilstandene i kroppen og gir økt fortrolighet og kontakt med egen kropp. Pust og spenningstilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi har det med oss selv og tidligere erfaringer/forventninger. Vedvarende spenningsmønster kan låse seg over lengre tid og gi smertetilstander i muskel, skjelett og sener.

Vi har god erfaring med kombinasjon av psykomotorisk fysioterapi og deltagelse i mensendieckgruppe.


Spesialkompetanse innenfor bekken- og bekkenbunnsplager hos menn

  • smerter
  • urin-, luft og fekalinkontinens
  • menn før og etter prostataoperasjon

--------------------------------------------------------------------------------------------- I november 2011 ble Storo og Nydalen Mensendieck-Fysioterapi 20 år!

Vi kan se tilbake på 20 år med helsefremmende og forebyggende arbeid, og gruppetreningen har vært kjernen i virksomheten.

I anledningen vil vi takke alle dere som jevnt og trutt fremmer egen helse, forebygger og behandler muskel-skjelettplager med Mensendieck gruppetrening.

God gruppetrening er ikke bare avhengig av en inspirerende og kunnskapsrik fysioterapeut til å lede timene. Dere, som deltar på treningen skaper god stemning og motiverer hverandre, og dette gjør at vi som arbeider med gruppene gleder oss til timene med dere.

Sprek hilsen fra
alle oss fysioterapeutene ved
Storo og Nydalen Mensendieck-Fysioterapi